13 September, 2011

Buka Kelas Manik Pertama

dulu teman sering tolak bila ada orang nak belajar manik dari teman... banyak songeh alasan teman bagi, tak konfidenlah, tak reti nak ajar orang lah, macam-macamlah lagi TAPI sebab sebenarnya, teman taknak tinggalkan bonda teman kat rumah...


sejak bonda dah jadi arwah ni, teman terfikir pulak, kalau andainya teman bukak kelas ajar manik, ada ke yg sudi datang join??? teman nak ajar manik asas... manik advance... manik asas 3D... manik advance 3D... apa-apalah yg teman tahu... jadi kalau ada sesapa yang berminat tu, bagi tau ler teman... kalau korang dok jauh, jangan risau teman akan datang cuma kenalah cukupkan kuatanya kan, maximum, sekali kelas rasanya 10 orang kot... kalau lebih kita buat hari berikutnya...ceeehhwah, macam laku sangat ye tak...


jadi yang memana sudi tu bolehlah kontek teman di telefon no 0175946080 atau email sewcutmanik@gmail.com kalau korang nak belajar buat baju pon bole jugak kot, nanti teman tanyakan sewcut, kot-kot dia nak ajarkan...


kalau yang nak suka dengan design teman, kot nak tempah ke, janganlag segan silu ye... teruslah tempah, bole antar dengan pos... yang dok dekat meh ler datang ke rumah... harga teman bole runding... sebab teman tau teman ni duduk kat ulu kampung ni...


dah ler teman nak siapkan kerja yg lama terbengkalai sejak arwah sakit tenat lalu... assalamualaikum..

4 ulasan:

roseline berkata...

dah stat buat kelas nih..that's mean dah tadak la ek free tutorial..dok tunggu kaedah payote plak.. :)

Yati berkata...

Cuba Az buat table, satu kepala berapa fees untuk manik asas, manik advance, etc. Durasi kelas berapa lama, bahan-bahan disediakan ke atau cari sendiri, dan butiran lain. Hehhe..

Jari Lentik berkata...

terima kasih yati, bagi idea... nnti dh dpt smua sy buat 1 lagi entry

Zue Mat Amin berkata...

az.. zue nk attend kelas basic 3D tau.. buh nama zue jgn lupa.. tqvm..