07 Oktober, 2011

BENGKEL MANIK 3D

teman nak kepoh kan berita ni, teman nak buat kelas manik 3D... seperti berikut :-


   
Hari : Sabtu 22hb Oktober, 2011

Jenis Jahitan : 5 jenis bunga, 5 jenis daun (basic dan semi-advance)

Yuran : RM250 (bayar deposit RM100, selebihnya bayar sebelum kelas bermula)

Waktu : 9.30am - 5.30pm

tempat terhad (teman mampu handle 10 org aje kot... kalau lebih...rezeki tu hehehe)

Makan t/hari dan petang disediakan

sijil serta bahan-bahan disediakan, berminat email teman untuk dapatkan nombor akaun teman untuk bayor deposit RM100 - 


sewcutmanik@gmail.com atau sms 0175946080 :)

bagi sesapa yang berminat tapi duduk jauh dari ampang ni, bagitau le teman, kome tu tinggai kat mana, nanti teman usahakan cari orang, cukup 10 orang teman pegi ke tempat kome, amacam, nak? 

teman akan buat bengkel kat IPOH pada 29hb Oktober, 2011... umtuk bakal murid kat Ipoh... bolelah email/pm saya ye... especially Zue Mat Amin :)

3 ulasan:

Zue Mat Amin berkata...

hehehe.. Az.. thanks ingat kt Zue..
Zue mmg nk attend kelas 3D tp Zue akan wat comfirmation seminggu seblm blh ke? Apa-apa Az msg je Zue ye? TQVM...

Jari Lentik berkata...

bole bole :)

Yati berkata...

Wah.. kelas sampai ke Kulim ya, Az. Selamat mengajar ya! :)