13 Oktober, 2012

Scattered Pearls lagi

kali ini scattered pearls tanpa ada patching lace, free hand punya... maknanya jahit ikut tangan... takde lukis-lukis, saja nak cabar diri sendiri...



simple one, bajet kurang dari RM200... oklah jugak kot?

06 Oktober, 2012

Jubah Lycra

jubah lycra amat popular pada masa kini, semua orang nak pakai jubah... memang eloklah kan, alternatif kepada busana dress katanya...

tuan punya nak manik atas bahu sebab nak bertudung... ater dah namanya pon jubah memang ler wajib bertudung kan...hisss....



tuan punya tak kesah apa design janji siap cepat, kes hari ni hantar, lusa dah nak pakai, nak kat pinggang jugak, nak tutup spare tyre katanya, sukalah yong janji happy

design yang paling pantas patching lace + scattered pearls lah...

29 September, 2012

Layah Kuning

ini kali pertama teman guna Patching Lace iron-On... memang menudahkan kerja, letak aje kat atas kain tu, lapik dengan kain terus gosok, Patching Lace tu terus lekat tanpa perlu jelujur dan jahit free motion..



lepas tu seperti trend sekarang ni, taburkan dengan mutiara... design scattered pearls...



dah siap... tuan punya sangat berpuas hati, nak tempah satu lagi kaler pepel katanya... nanti teman upload gambar yea