26 Ogos, 2011

Koleksi Raya 2011

dah lama bebenor teman tak update blog teman ni, ate... teman sebok bebenor... tempahan raya untuk manik nan lalu dah pon siap, ada ler 2-3 helai teman tak dapat nak menyiapkan, ate tailor dema yang tak dapat menyiapkan baju dema, tak kan nak salahkan teman tak memanik baju kome kot kan...


ini antara koleksi yang teman rasa elok untuk dipublishkan, bukan semua design teman meletop tip-top, yang meletop tu teman uploadkan, yang kureng tu... sembunyi bawah katil aje ler ye cik nab, jangan mare...


untuk teknik 3D raya kali ini teman menekankan penggunaan teknik netting... macam kita nak buat lace tu, dan teman menggelarnya filigree flower sebab bunga-bunga nampak ke arah itu...


selamat cuci mata dan selamat shopping sakan... kalau nak teman jahitkan manik baju kome untuk majlis rumah terbuka hari raya nanti, teman masih ambik tempahan.... 


















2 ulasan:

Yati berkata...

Sibuk-sibuk mike pun, ada juga masa update blog. Teman ni, hampir sebulan juga tak online, busy punya pasal. Huhu..
Hasil tangan mike memang cantik macam biasa. Thumbs up! :)

Jari Lentik berkata...

terima kasih yati :) :) :)