08 Julai, 2011

Amigurumi Buah-buahan dan Sayuran

ate... lama bebenor teman tak update blog teman ni... amigurumi ni seni mengait jugak cuma dia lebih pada buat bentuk-bentuk menyerupai benda lain... kait biasa tu selalu buat lapik mejalah, buat bajulah, beglah kan...


teman tak terror nak buat amigurumi ni sebenarnya, teman tolong jualkan aje... ini smua hasil dari kerja tangan halus SewCut...jadi sapa-sapa yang terpikat nak beli bolehlah beli dari teman ye... harga semua ada kat bawah tu... biasalah kalau kome nak beli banyak memang ada diskaun punya, ye tak?


apa pon kalau nak buah-buah/sayuran amigurumi ni boleh ler kontek teman di fesbuk atau email teman : sewcutmanik@gmail.com atau SMS 0175946080 (sms aje tau, calling2 x dilayan)

amigurumi ni hiasan multi katanya... ada jugak customer kami nak jadikan hiasan dalam kereta so, kami boleh pasangkan tali penyangkut, boleh sangkut kt cermin pandang belakang tu...

Epal Merah RM9.90



Limau Mandarin RM9.90



Manggis RM9.90


Oren RM9.90

Pisang RM25.00


1 set Cabai dan Tomato RM20


bentuk lain pon ada... bukan dari kalangan buah-buah atau sayuran... bentuk ni susah nak membuatnya jadi harga pon mahallah seket... paten ni direka sendiri ok...

Kek Coklat RM35


selain dari buah/sayuran dan kek yang boleh ditikam-tikam dengan jarum, ada jugak benda lain macam slings phone... comel jugak... tengok kat bawah ya...

Epal Merah Slings Phone RM5

Cherry Slings Phone RM5

Tomato Slings Phone RM5

ada ker orang dah terpikat, nak oder???

3 ulasan:

Yati berkata...

Comel-comel, Az! ^_^

opocot! berkata...

ada tutorial cara2 nak membuatnya, teringin nak buat sendiri :)

Jari Lentik berkata...

terima kasih yati... slalu dtg tinggalkan komen yg chomel2 :)

err... opocot/pikachu... tutorial buat menda ni xde kat saya, bole awk try mintak kat sewcut?