27 Jun, 2011

Thread Heaven Thread Conditioner

dah bersawang blog teman ni... ate teman terlampau sebok dgn manik-manik, tak putus-putus Tuhan bagi rezeki... syukur al-hamdullilah...

teman nak bagi tau kat semua tukang jahit manik dan tukang jahit baju, stok Thread Heaven teman dah sampai akhirnya... 


Thread Heaven Thread Conditioner ni banyak kegunaannya dalam jahitan bukan hanya nak jahit manik aje... nak menyembat pon elok pakai menatang ni... nak buat mata lalat pon sesuai jugak, nak buat jelulur ke... ye dak... menatang ni di lurut kat benang... benang jadi licin dan kurang bersimpul-simpul...


bagi yang berminat nak membeli, jangan segan-segan... silalah email teman kat sewcutmanik@gmail.com / jarikulentik@gmail.com atau pm kat facebook pon boleh jugak... lagi senang kalau sms teman 017-5946080

UPDATE :
STOK THREAD HEAVEN TELAH HABIS, STOK BARU AKAN SAMPAI PADA BULAN BERIKUTNYA, HARAP MAKLUM 


5 ulasan:

Yati berkata...

Oh, ini la rupanya ya. Pernah baca, tak pernah guna. Yati bila cross stitch, suka potong benang panjang sebab malas kejap nak cucuk-cucuk jarum. Pastu start la bersimpul.

Jari Lentik berkata...

dgn menda alah ni Yati, benang x bersimpul lagi... klu tersimpul pon senang nak leraikan...

menda ni sesuai pada semua jenis benang termasuk benang mentalik (yg kilat-milat tu)

kerja menjahit semuanya menjadi smooth... pala x sakit nak leraikan benang bersimpul

alynn berkata...

hoho... ade baca pasal benda ni gak.. tapi tak tau camne rupanya... brapa harganya nih?

Yati berkata...

Ha ah, Yati pun nak tahu juga berapa harga satu, Az? :)

Jari Lentik berkata...

harga menda alah ni cuma RM15 sebiji... kos poslaju rm6 sahaja... nanti lepas raya sy jual balik, la ni pala asyik pikir nak raya aje... :) peace