23 Mei, 2011

Tayang-tayang lagi...

kenapa tajuknya macam gini ye??? bagi yang tahu... kita gelak lite-lite sama-sama ye... bagi yang tak tahu...biarlah rahsia...


baju yang ini pulak kain cifon yang lembik tu... hai... kenapalah teman tak pernah dapat kain plain cotton yang agak "tough" tu... senang seket nak "lenjan" baju tu dgn manik sarat tahap gaban...

oklah, tuan punya baju ni, nakkan bunga melor emas dari design teman yang terdahulu... dia nak sebijik macam tu... hai... teman cakaplah kat dia, teman tak suka nak buat corak berulang, ini kan art, mestilah lain-lain kan... (pssttt... sebenornya teman dah lupa corak tu...hehehe)


inilah hasilnya... full 3D katanya...






ok... kalau cantik... cakaplah...

2 ulasan:

nanie berkata...

cantik dan nampak kemas

aZuA berkata...

cantik sgt2..sgt kreatif..kagum2...