11 April, 2011

Crumble Bunga Sakura 3D Ver. 2.0

sejak teman poskan gambar crumble 3D teman tu, teman dapat satu lagi pelanggan yang minat nak buat crumble bunga sakura... memandangkan teman tak berapa bekenan nak buat design yang sama, teman ubah seket coraknya... harap dia suka :)



kainnya kosong warna hijau lumut, jadi senang seket nak buat pemilihan warna... teman guna 3 tona pink untuk bunga... dan hijau untuk daunnya... warna mutiara, biasalah campur-campur pelbagai saiz dan keturunannya termasuk acrylic stone serta pelbagai crystal tiruan...hehehe... daunnya teman lebarkan seket dari yang dulu supaya lebih nampak dramatik... 


kat bahagian tangan tu teman tak bubuh banyak mutiara pelbagai saiz macam kat kaki baju tu, takut berat sangat... teman banyak guna glass pearl kat bahagian kaki baju tu nakkan dia nampak mewah, teman beli glass pearl dari Sylvia Ong... kat bahagian tangan teman campurkan dengan yang plastik, kalau tak nanti berat sangat pulak... okay...


* camna Ong... promosi percuma ni....ko ado?

10 ulasan:

Wan Norzita berkata...

Wowwww..teman kat sini suke sgt tengok sulaman2 baru ni...Indah sungguh....

~W@nZ@~ berkata...

sangat cantik...wowww!!!

Azie NZ berkata...

i loike !!! cantiklah, gabungan 3D & crumble.. camni brapa caj dia JL ?

Azie NZ berkata...

lagi satu.. loike yr new blog header.. cantik

Jari Lentik berkata...

Kak Wan > Thanks :)))

W@an@ > Thanks :)

Azie > cam ni agak mahal seketlah bagi tmpt saya... sy cas dlm rm250 shj

Layout Blog ni, adik kembar SewCut yg buat :) berminat kah?

Jari Lentik berkata...

Azie > ada 1 lagi blog dr kami akan wujud... http://krusye.blogspot.com/ :)

Yati berkata...

Az,
baju kurung kosong letak manik bunga sakura, memang cantik! Eh, baju kurung ke ni?
Az caj RM250 ya? Wow...! Lumayan..!

eza alim berkata...

cantek!!!..suke sgt ler...tp xpandai nk wat cmni..untung nye kalo dpt custumer yg sggup bayor mahal dn xberkira...

Yati berkata...

Hi Az! Pekabo kome? Ni mesti busy sulam manik lagi ni.

Hartini Omar Sidi berkata...

JL~suka tgok gabungan idea anda...nice..