31 Disember, 2010

Selamat Menyambut Tahun Baru






tahun baru dah datang, jadi teman rasa, kita tutup aje buku lama ye, bukak buku baru, jadi kalau ada salah silap tu teman tahun 2010 ni teman mintak maaplah ye... jangan buat pekasam dalam hati nanti jiwa kita jugak yang merana, betul tak? 

sempena tahun baru ni teman nak amik kesempatan untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru kepada semua kawan-kawan, pengunjung blog ini dan seluruh rakyat Malaysia... moga-moga tahun 2011 membawa lebih banyak ONG pada kita...

ps: jgn mare ye Ong... gurau hehehe...

3 ulasan:

Lee Novotny berkata...

Happy new Year noks.... aiyoo apakah ONG? katak ONG kah?? **ya hamponnnn :P have a great celebration naaaaa

sylvia ong berkata...

kalo ONG ni blh bawakan ONG kpd semua org..i tak kan kecil hati la..hehe...happy new year 2011

Azie NZ berkata...

harap x terlambat nk wish Happy New Year... moga kita sama2 ada ONG this year.. :D