06 Oktober, 2012

Jubah Lycra

jubah lycra amat popular pada masa kini, semua orang nak pakai jubah... memang eloklah kan, alternatif kepada busana dress katanya...

tuan punya nak manik atas bahu sebab nak bertudung... ater dah namanya pon jubah memang ler wajib bertudung kan...hisss....



tuan punya tak kesah apa design janji siap cepat, kes hari ni hantar, lusa dah nak pakai, nak kat pinggang jugak, nak tutup spare tyre katanya, sukalah yong janji happy

design yang paling pantas patching lace + scattered pearls lah...

1 ulasan:

Puteri Nurhayati berkata...

Betul la, sekarang trend jubah. Tapi jubah dah tak berapa straight dan loose macam dulu ya, Az.