11 Mac, 2012

Bengkel Gabungan ~ Jahitan dan Sulaman Manik kat Selangor

ate, lama bebenor teman biorkan belog teman ni bersawang ye, sejak ada facebook ni ate, ramai bebenor dah tinggaikan belog... tapi takpe, lepaih ni teman janji akan teruih berbelog selagi teman ada masa extra ye...


kat sini teman nak buat announcement... teman nak buat bengkel lagi, tapi kali ni laen seket, teman bekerjasama dengan adik-adik teman... dia ngajor menjahit, teman ngajor memanik... tempatnya sangat-sangatlah terhad, ate paling maximum pun teman bole handle hanyalah 6 orang sahaja... bengkel ni akan dijalankan 2 hari... 






ada sesape nak join? bagi nama bagai buleh?

2 ulasan:

Yati berkata...

Bila ler boleh join ni.
Minat dengan bengkel jahit baju kurung tu. Tapi nanti, kena la usung mesin jahit portable sekali yek, kalau nak join. :)

Jari Lentik berkata...

bole yati, kami akan adakan kat Ipoh dlm masa terdekat ni... bolelah join :)