31 Mac, 2012

1st Giveaway

blog sekarang dah makin suram sejak wujudnya facebook, macam dah tak berapa menyengat macam dulu, blog teman pon dah jadi suram semacam, dah macam rumah tinggai...eeeiii takot!


so dengan ini teman nak buat giveaway teman yang pertama, teman nak bagi DUA utas rantai tangan kristal pada DUA pemenang yang berjaya, cabutan akan dibuat secara rawak, nama peserta akan dipaparkan...




syarat-syarat penyertaan adalah :-


1. promosikan giveaway teman di blog anda sendiri

2. blog giveaway (semata-mata) adalah tidak layak untuk menyertai giveaway teman ni

3. peserta wajib memberi nama, alamat blog, dan alamat rumah masing-masing ke ~ jarikulentik@gmail.com untuk memudahkan teman menghantar giveaway kepada pemenang nanti. teman tak nak terkial-kial meminta-minta nanti

faham akan syarat-syaratnya? ok, giveaway teman dibuka sekarang dan berakhir pada 30hb April, 2012... ada atau tidak peserta teman tak kesah... sebab semangat berbloging sekarang ni dah suam-suam kuku pon...hehehe


UPDATE


pemenang untuk giveaway teman adalah seperti berikut


1. NORMAZILA BINTI ZAINAL (http://mycraftzon.blogspot.com)


2. NORLINI BINTI OMAR (http://cellinieynbo.blogspot.com)


3. MAS MANAN (extra je ni... xpalah... kasi address teman hantar jugaklah yer)

7 ulasan:

CellinieyNBO berkata...

ala... dh missed la... syok jer baca mula2.. bila tgk tarikh berakhir tu 30 April my heart was broken... huhuhu... anyway salam perkenalan... saya dh pernah skodeng blog jari lentik... suka tgk.. pernah try la basic 3D... alhamdulillah jadi... just utk suka2... comel sgt2 hasil kerja jari lentik...

Jari Lentik berkata...

belum miss lagi... dh lepas 30hb baru bole kata dh miss

skodeng jgn x sekodeng, free tutorial dh xde, dh padam, ramai pemanik marah sy wat free tutorial kt blog sb depa bukak kelas...nak bisnes ngajar... tuduh sy "kacau" periuk nasi diaorg

CellinieyNBO berkata...

alamak... tersilap tgk rupanya... ingatkan end on 30th March.... hahaha... termalu sorang2... jgn bgtau org tau... malunyer

Mass Manan berkata...

Salam Jari Lentik,

Biarlah teman menjadi peserta pertama yang enter giveaway ni. ni link teman ye...teman dah pun promosikan giveaway jari lentik kat blog teman...

http://miaach.blogspot.com/2012/04/jari-lentik-1st-giveaway.html

Mas Manan
email: massmanan@yahoo.com

Harap-harap teman dapatlah merasa giveaway ni..

Mila@Rimbun berkata...

Alahai dah masuk May, dah miss lah nampaknya, bestler hadiah rantai tuh, bergemerlapan gitu...

betullah.. ramai blogger yg active kat FB je dah sekarang, blog pun dah suam suam kuku gitu.

Mass Manan berkata...

Tima kasih... Yahoo.. ahernya teman dpt jugak merasa giveaway... Teman pun bercadang nak buat jugak first giveaway... tunggu ye... teman dah pun email address kat jari lentik...

CellinieyNBO berkata...

Alhamdulillah.. Rezeki si kecil mama.. Terima kasih Jari Lentik atas giveaway ni..