05 Januari, 2012

Azam Tahun Baru

tengok tajuk entry pon dah longai teman dibuatnya... bukan ape, azam teman tahun lepas pon tak pernah teman buat... nak kurus katanya... makin melahap adeler... dari anak gajah dah jadi pakcik gajah dah...


nampaknya azam nak kuruskan badan tak boleh dibuat, teman rasa bior ler orang laen yang buat ye dak?
azam teman untuk tahun 2012 ni laen seket ler yer, teman nak cari rezeki banyak-banyak... hah, bole ke pon...


design teman untuk menutup tirai 2012 lalu, teman buat bunga ros 3D... ate jenuh jugak teman nak siapkan bunga ni... bunga ni remeh tahap gaban, berlapis-lapis, tapi nak mengayam tu senang, nak memasang ke baju agak payah, ate, bajunya dari kaen satin... 






kaen jenis ni memang susah nak handle kalau bab memanik ni, dia cepat kelihatan renyuk...benang tak boleh tarik terlalu kuat... nak sentap kena lite-lite aje...






mojor ler, kaen ni agak kuat jugak nak menampung bunga ros yang berat tu... siap jugak akhirnya...




akhirkata... jangan lupa klik "like" kat page teman ye... --> FACEBOOK

3 ulasan:

Yati berkata...

Uit! Pakcik gajah? Kalau camtu, kita geng la. Kiki kaka kuku..
Cun la bunga ros tu, Az. Nampak berat yek. Baju pengantin ke tu?

Jari Lentik berkata...

bukan yati customer ni nak pi melaram... dia pembuat kek rasanya... saja suka2 nak tempah... dia nak sgt baju ada bunga ros tu...

mmg berat giler yati, rasanya klu dia naik sampan, x smpi 3 minit dh ada kat dasar.. hehehe

geraugebang berkata...

Salam kenal....er...jari awak memang lentik betul yer...? he he