25 Oktober, 2011

Bengkel Manik di Wangsa Maju, 22hb Oktober, 2011

syukurlah Allahamdulliah, bengkel pertama teman berjalan lancar... ropha-rophanya best mengajar ni... macam-macam pesyen orang yang kita dapat lihat, ada yang kata nak attend kelas, last-last tarik diri... alah, teman tau sangatlah... bukannya xde duit nak bayor teman, cuma sebab teman ni walaupon dh otai dalam bidang manik tapi teman ni kira budak jugak... dah tu nak mengajor orang lagi... mana boley kan... x kesahlah...


sebenornya teman ni sangat pemalu, lelebih bila nampak kamera... rasa macam nak lari aje, sebab tu dalam facebook teman memang xde gambor teman langsung, ada pon tangan aje - mood : mat gebu katanya... :)






apa pon teman berterima kaseh kat tunang adik bongsu teman tu, dia tangkap jugak gambar teman sedang mengajar manik kat orang, so far teman tengok students teman (eh... dh ada student lah... rasa bangga pulak) ada yang cepat menangkap, ada yang tidak... tapi jangan takot ya, teman tak tinggalkan student teman macam tu aje, even kalau kome nak pegi berguru kat orang lain pon teman tak berkecil hati... teman mesti habiskan apa yang teman dah mulakan... jadi...






di sini teman akan buat tutorial ulangkaji khas untuk student teman ajelah, tunggu.... bagi mereka yang nakkan passkey untuk tutorial ni, silalah ke kelas teman dulu...


especially thanks to Datin Elly... muuuah!!!

1 ulasan:

Yati berkata...

Gambor tu ramai orang, cuba citer mike mana satu? :)
Tumpang seronok baca dah banyak organize kelas ya. Tahniah! :)